Tuotteemme

Tuotteemme

Baxterin tuotteita ja palveluita käytetään sairaalan osastoilla, leikkaussaleissa, teho-osastoilla, kotihoidossa ja dialyysiyksiköissä. Työskentelemme yhteistyökumppaniemme rinnalla löytääksemme uusia ja kehittyneempiä tapoja parantaa potilaiden hoitoa, vähentää komplikaatioita ennen kuin ne kehittyvät hengenvaarallisiksi ja lisätä hoidon saatavuutta – samalla kokonaiskustannuksia pienentäen.

Tämän sivun tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

Tärkeimmät tuotteemme

Tutustu tärkeimpiin tuotteisiimme.

Tuotteemme

Monitor

STARLING SYSTEEMI – 100% NON-INVASIIVINEN HEMODYNAAMINEN MONITORI

Starling-järjestelmä tarjoaa lääkäreille tarkan3, luotettavan ja 100 % non-invasiivisen nesteenhallintatekniikan, joka auttaa oikean hoito intervention suorittamisessa oikeaan aikaan. Sen arvioiminen, auttaako vai vahingoitaako annettu neste potilasta, on kriittinen vaihe hoidon optimoinnissa. Starling-järjestelmä tarjoaa täyden hemodynaamisen profiilin sekunneissa ja antaa merkityksellisiä oivalluksia, jotka ohjaavat ja tukevat reaaliaikaista kliinistä päätöksentekoa. Systeemiä voidaan käyttää läpi potilaan hoitopolun niin ensiavussa, leikkausosastolla kuin teho-osastolla sekä ensihoito- ja hätätilannetiimin käytössä4-6.

Fi

Tarjoaa jatkuvaa ja reaaliaikaista tietoa:

  • Sydänindeksi
  • Sydämen minuuttivirtaus
  • Iskutilavuusindeksi
  • Iskutilavuus
  • Perifeerinen kokonaisvastus
HOMECHOICE CLARIA with SHARESOURCE thumbnail

HomeChoice Claria yhdessä Sharesourcen kanssa dialyysihoitoon

Automaattiseen peritoneaalidialyysiin (APD) tarkoitettu, Sharesource-etäyhteysalustan sisältävä HomeChoice Claria on helppokäyttöinen laite, joka auttaa kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavan tekemään PD-hoidon kotona ja tuo tiedot hoitotuloksista ja -määräyksistä hoitohenkilöstön saataville.

Sharesource-etäyhteysalustan sisältävä HomeChoice Claria laite APD-hoitoon on hyväksytty tietyissä maissa Euroopassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

FLOSEAL Hemostatic Matrix

Floseal-hemostaatti kirurgiaan

Floseal on tehokas hemostaatti monenlaisiin verenvuotoihin täydentämään perinteisiä toimenpiteitä1. Se sisältää kahta erillistä hemostaattista ainetta; gelatiinimatriksia ja ihmisen trombiinia1,2.

 

FLOSEAL-hemostaatti on saatavana valikoiduissa maissa ympäri maailmaa.

THERANOVA dialyzer

HDx THERANOVA laajennettuun hemodialyysihoitoon

HDx-hoito Theranovalla on dialyysihoito, jota kehitämme kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville potilaille. Theranova-dialysaattorissa on innovatiivinen kalvo, joka sopii laajennettuun hemodialyysihoitoon (HDx).

HDx-hoito Theranovalla on saatavana Kanadassa ja valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

NUMETA G13E

Numeta G13E on ainoa rekisteröity kolmikammiopussi ennenaikaisille vastasyntyneille ja Numeta G16E täysiaikaisille vastasyntyneille ja enintään 2-vuotiaille lapsille parenteraaliseen ravinnon antoon

Numeta on kehitetty ESPGHAN-* ja ESPEN-ohjeiden** mukaisesti täyttämään ennenaikaisten ja täysiaikaisten vastasyntyneiden, lasten sekä nuorten ravitsemukselliset tarpeet. Numeta on tasapainotettu parenteraalinen ravintoliuos, joka sisältää aminohappoja (proteiinia), glukoosia (hiilihydraatteja), rasvaa (lipidejä) ja elektrolyyttejä. 

 

*ESPGHAN – European Society for Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition
**ESPEN – European Society of Clinical Nutrition and Metabolism

 

Tietoa lääkemääräykseen

Numeta G13E
Numeta G16E
Numeta G19E

   

OLIMEL N9E

Olimel – laaja valikoima parenteraalisia ravintoliuoksia erilaisten potilaiden tarpeisiin

Olimel-valmisteen lipidiemulsio perustuu oliiviöljyyn ja siitä on saatavana neljä vahvuutta 12 erilaisessa pussissa.

 

Tietoa lääkemääräykseen

Olimel N5E  
Olimel N7E  
Olimel N9 
Olimel N9E 
Olimel perifer N4E

Prismax large tile

PrisMax-järjestelmä – uuden sukupolven laite CRRT-hoitoihin ja monielinvaurioiden tukihoitoihin

PrisMax-laite perustuu Baxterin kehittämiin turvatoimintoihin. Sen integroidut toiminnot on suunniteltu siten, että hoidon valmistelu ja tekeminen on valvottua sekä samalla vähentää inhimillisten virheiden mahdollisuutta.

Tisseel Thumb

Tisseel-kudosliima kirurgiaan

Tisseel on kliinisesti turvalliseksi ja toimivaksi osoitettu kudosliima kirurgiaan hemostaasin tueksi. Se auttaa kirurgia tyrehdyttämään verenvuodot hankalissa paikoissa, jotka ovat kirurgisten toimenpiteiden (kuten ompeleiden tai elektrokoagulaation) ulottumattomissa. Valmiste levitetään tasaiseksi kerrokseksi Duplospray-laitteen avulla. Se mahdollistaa kirurgin pääsyn vain 2–5 cm:n etäisyydelle kudoksesta tähystysleikkauksissa.

 

Tietoa lääkemääräykseen

Tisseel

 

Tisseel-kudosliima on saatavana maailmanlaajuisesti valikoiduissa maissa.