Kirurgia

Kirurgia

Suunnittelemme kirurgian alalle innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla voit kehittää leikkaustekniikkaa, lisätä tehokkuutta ja parantaa tuloksia1,2..

Kirurgiset tuotteemme ovat käytettävissä silloin, kun niitä eniten tarvitaan. Ne soveltuvat hemostaasiin, kudosten sulkemiseen, rekonstruktioon, kudosten korjaukseen, leikkauksenaikaiseen potilashoitoon ja inhalaatioanestesiaan. Luotettavien tuotteidemme on osoitettu vähentävän leikkauksen aikana ja sen jälkeen tapahtuvia komplikaatioita, jotka vaativat kalliita verensiirtoja ja vievät aikaa leikkaussalissa1,2. Komplikaatioiden vähäisyys merkitsee usein nopeampaa toipumista potilaalle ja kustannustehokkuutta sairaalalle.

Edistyksellisiä tuotteitamme käytetään monilla kirurgian erikoisaloilla, esimerkiksi neurologiassa, bariatrisessa kirurgiassa, gynekologiassa, ortopediassa, kardiovaskulaarisessa kirurgiassa, selkäkirurgiassa ja rekonstruktiivisessa mikrokirurgiassa niin akuuteissa kuin elektiivisissäkin leikkauksissa.

Kehitämme kirurgiaa maailmanlaajuisesti

Saatavuus

Baxterin tuotteita käytetään leikkauksissa lähes 60 maassa.

Laatu

Kirurgit luottavat korkealaatuisiin tuotteisiimme, jotka auttavat heitä parhaisiin tuloksiin.

Turvallisuuteen perustuva muotoilu

Baxterin tuotteet auttavat kirurgeja vähentämään komplikaatioita leikkauksen aikana ja sen jälkeen2.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

FLOSEAL Hemostatic Matrix

FLOSEAL-hemostaatti

FLOSEAL on nestemäinen hemostaatti, joka tyrehdyttää verenvuodot nopeasti – keskimäärin kahdessa minuutissa1. Se tyrehdytti 96 prosenttia kaikista leikkauksenaikaista verenvuodoista 10 minuutissa1,3,4. FLOSEAL-hemostaattia voi käyttää selkäleikkauksissa leikkauksenaikaisten verenvuotojen tyrehdyttämiseen sekä pehmytkudoksissa että luissa. Se toimii tehokkaasti myös isojen aktiivisten verenvuotojen tyrehdyttämisessä leikkauksen aikana3. FLOSEAL on vastaavista valmisteista ainoa, jonka on osoitettu vähentävän verensiirtojen määrää ja komplikaatioita kardiovaskulaarisissa toimenpiteissä1,3,4. Valmistetta käytetään useilla kirurgisilla erikoisaloilla potilaiden turvallisuuden parantamiseksi ja komplikaatioriskin pienentämiseksi5. FLOSEAL-hemostaatin ei ole tarkoitus korvata tarkkaa leikkaustekniikkaa, asianmukaista ligeerausta tai muita tavallisia menetelmiä verenvuotojen tyrehdyttämiseen.

  • FLOSEAL-hemostaatti on saatavana valikoiduissa maissa ympäri maailmaa.    
  • FLOSEAL-hemostaattia ei saa injektoida tai painaa potilaan verisuonien sisälle.
  • Valmistetta saa annostella vain aktiivisen verenvuodon yhteydessä.   

 

TISSEEL

TISSEEL-kudosliima kirurgiaan

TISSEEL on kliinisesti turvalliseksi ja toimivaksi osoitettu kudosliima kirurgiaan hemostaasin tueksi. 

 

Tietoa lääkemääräykseen

TISSEEL

HEMOPATCH resorbable collagen-based pad

HEMOPATCH

Hemopatch on tiivistävä hemostaatti. Se koostuu pehmeästä, ohuesta, taipuisasta ja joustavasta tyynystä, joka on saatu naudan nahan kollageenista ja päällystetty NHS-PEG:llä*. HEMOPATCH on tarkoitettu apuvälineeksi hemostaasiin ja kirurgiseen sulkemiseen toimenpiteissä, joissa verenvuodon tai muiden kehon nesteiden tai ilman vuotojen hallinta tavallisilla kirurgisilla tekniikoilla on joko tehotonta tai epäkäytännöllistä. HEMOPATCH soveltuu käytettäväksi sellaisten kovakalvon vaurioiden sulkemisessa, joka johtuvat traumaattisesta vammasta, poistoleikkauksesta, retraktiosta tai kovakalvon kutistumisesta. Tuotetta voidaan käyttää yhdessä natriumbikarbonaatin kanssa, kun potilas on menettänyt verta tai kudosnesteitä.

 

Tärkeimmät tuotteemme kirurgiaan