Parenteraalinen ravitsemushoito

Parenteraalinen ravitsemushoito

Parenteraalinen ravitsemus

Sopiva kliininen ravitsemus voi olla potilaan toipumisen ja terveyden ylläpidon kannalta ratkaisevan tärkeää. Baxter on auttanut potilaita saamaan tarvitsemiaan ravintoaineita jo yli 60 vuoden ajan. Baxter esitteli ensimmäiset nestemäiset proteiinit aminohappojen muodossa. Tarjoamme nykyään laajan valikoiman valmisteita sellaista akuuttia tai kroonista ravitsemushoitoa tarvitseville potilaille, jotka eivät saa riittävästi ravintoa suun kautta tai enteraalisesti tai jotka tarvitsevat ravintolisiä.

Valikoimamme sisältää valmiita liuoksia parenteraaliseen ravitsemukseen (PN) monissa ravitsemuksellisesti tasapainoisissa koostumuksissa, jotka sisältävät aminohappoja (proteiinia), glukoosia (hiilihydraatteja), rasvaa (lipidejä) ja elektrolyyttejä sekä valinnaisena lisättyjä vitamiineja ja hivenaineita.

Kehitämme ravitsemushoitoa maailmanlaajuisesti

Saatavuus

Valikoimamme ravintoliuokset sisältävät monia tasapainoisen ravitsemuksen tärkeimmistä aineista: proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa, elektrolyyttejä, hivenaineita ja vitamiineja.

Laatu

Valmiiksi sekoitetut tuotteemme valmistetaan tiukimpien laatustandardien mukaisesti. 

Turvallisuus

Tutkimusten mukaan valmiiksi sekoitetut liuokset voivat pienentää lääkitysvirheiden ja infektioiden1 riskiä. Lisäksi ne helpottavat hoitoprosessia.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

Numeta 500 ml påse

Numeta G13E on ainoa rekisteröity kolmikammiopussi ennenaikaisille vastasyntyneille ja Numeta G16E täysiaikaisille vastasyntyneille ja enintään 2-vuotiaille lapsille parenteraaliseen ravinnon antoon

Numeta on kehitetty ESPGHAN-* ja ESPEN-ohjeiden** mukaisesti täyttämään ennenaikaisten ja täysiaikaisten vastasyntyneiden, lasten ja nuorten ravitsemukselliset tarpeet. Numeta on tasapainotettu parenteraalinen ravintoliuos, joka sisältää aminohappoja (proteiinia), glukoosia (hiilihydraatteja), rasvaa (lipidejä) ja elektrolyyttejä.

*ESPGHAN – European Society for Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition
**ESPEN – European Society of Clinical Nutrition and Metabolism

 

Tietoa lääkemääräykseen

Numeta G13E
Numeta G16E
Numeta G19E

OLIMEL N9E

Olimel – laaja valikoima parenteraalisia ravintoliuoksia erilaisten potilaiden tarpeisiin

Olimel-valmisteen lipidiemulsio perustuu oliiviöljyyn ja siitä on saatavana neljä vahvuutta 12 erilaisessa pussikoossa.

 

Tietoa lääkemääräykseen

Olimel N5E 
Olimel N7E 
Olimel N9 
Olimel N9E 
Olimel perifer N4E

Tärkeimmät valmisteemme ravitsemushoitoon