Hyppää pääsisältöön

Yhteistyökumppanit ja toimittajat

Yhteistyökumppanit ja toimittajat

Liiketoiminta Baxterin kanssa

Yhdessä kumppaneidemme ja toimittajien kanssa pyrimme tarjoamaan innovatiivisia, ihmishenkiä pelastavia ja elämää ylläpitäviä tuotteita ja hoitoja potilaille ja hoidon tarjoajille kaikkialla maailmassa. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja huomioida ympäristönsuojelu toiminnassamme entistä paremmin. Haluamme edistää moninaisuutta toimittajiemme keskuudessa ja samalla innostaa luomaan innovaatioita terveydenhuollon täyttämättömiin tarpeisiin.

Baxterin toimittajat

Etsimme yhteistyössä toimittajien kanssa tapoja huomioida ympäristönsuojelu toiminnassamme entistä paremmin, esimerkiksi vähentämällä energiankulutusta, jätettä ja kasvihuonekaasupäästöjä. Huomioimme ihmisoikeudet toimittajien valinnassa ja teemme aktiivisesti työtä pätevien, kaikki vaatimukset täyttävien toimittajien löytämiseksi.

Uudet toimittajat

Kun valitsemme ja arvioimme toimittajiamme, otamme huomioon muun muassa hinnan, laadun ja ympäristönäkökohdat. Tarkoituksena on toteuttaa kestävää kasvua ja rakentaa luotettavia liikesuhteita kaikissa toimitusketjun osissa.

Verkkokauppa

Liiketoimintojen automatisointi voi vähentää kustannuksia, lisätä tehokkuutta ja parantaa tarkkuutta liiketoiminnan kaikissa vaiheissa. Tuemme sähköistä tiedonsiirtoa (EDI) suoran yhteyden muodostamiseksi ostajan ja toimittajan sekä verkkokaupan välille. Olemme myös osa Global Healthcare Exchange -järjestelmää (GHX), joka on ensimmäinen terveydenhuoltoalan verkkokeskus.

Lääkkeiden valmistaminen

Sopimusvalmistuksessa tarjoamme tieteellistä asiantuntemustamme, steriilejä sopimusvalmistusratkaisuja, toimitusjärjestelmiä parenteraalisille tuotteille ja räätälöityjä tukipalveluja, jotka auttavat lääkealan yrityksiä vastaamaan parenteraalisten tuotteiden asettamiin erityishaasteisiin.