Tehohoito

Tehohoito

Teemme yhteistyötä tehohoidossa, jotta laitteilla voidaan tarjota täsmällistä ja tehokasta hoitoa.  

Teho-osaston potilaat tarvitsevat sairaalassa eniten valvontaa ja hoitoa, ja he ovat usein monisairaita1. Näiden potilaiden hoito on henkilökunnalle erittäin vaativaa. Olemme olleet CRRT-hoitojen edelläkävijä jo 20 vuoden ajan. Haluamme toimia terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyökumppanina ja tukea heitä alan johtavien teknologioiden ja palveluiden avulla monielinvaurioiden tukihoidoissa teho-osastoilla. 

Akuutti munuaisten vajaatoiminta (AKI) on yhä yleisempi akuuttien sairauksien komplikaatio sekä teho-osastolla että sairaalan muilla osastoilla2,3,4, ja 1,4 miljoonan siitä kärsivän potilaan on raportoitu tarvitsevan munuaisten vajaatoiminnan korvaushoitoa5. Ainutlaatuinen tekniikkamme auttaa hoitamaan tehokkaasti potilaita, joilla on munuaisten vajaatoiminta. Yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa voimme kehittää parempia hoitoja, järjestää koulutusta ja tarjota jatkuvaa kliinistä ja teknistä tukea.

Kehitämme tehohoitoa maailmanlaajuisesti

Saatavuus

Tekniikkaamme jatkuvaan munuaisten korvaushoitoon on saatavilla yli 80 maassa ja 29 kielellä.

Laatu

CRRT-tekniikkamme auttaa parantamaan akuutin munuaisten vajaatoiminnan hoitoa teho-osastolla. Tähän mennessä hoitoa on annettu yli 7 miljoonaa kertaa ympäri maailmaa.

Turvallisuus

CRRT-järjestelmämme on erittäin tarkka ja sen sisäänrakennetut turvatoiminnot auttavat potilaiden hoidon valvonnassa.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain terveydenhuollon ammattilaisille.

PrisMax CRRT-hoidot

PrisMax-järjestelmä – uuden sukupolven laite CRRT-hoitoihin ja monielinvaurioiden tukihoitoihin

Mielestämme kaikki ihmiset – riippumatta siitä keitä he ovat ja mistä he tulevat – ansaitsevat mahdollisuuden terveeseen elämään, hyvään hoitoon ja uusiin mahdollisuuksiin elämässä.

Alan johtavana toimijana Baxter kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja palveluja, jotta asiakkaamme pystyvät tarjoamaan mahdollisimman tehokasta akuuttihoitoa. PrisMax-järjestelmä perustuu Baxterin turvallisuussitoumukseen. Sen integroidut toiminnot on suunniteltu hoidon valmistelun ja antamisen valvontaan sekä inhimillisten virheiden vähentämiseen.

Baxter on jo pitkään ollut CRRT-hoitojen edelläkävijä Prismaflex-järjestelmän ansiosta. Laitteillamme on tehty yli 7 miljoonaa hoitoa tehohoitopotilaille ympäri maailmaa. Tavoitteenamme on pelastaa ihmishenkiä ja ylläpitää elämää, minkä pohjalta kehitimme PrisMax-järjestelmän, joka tekee hoidosta helppoa, tehokasta ja tarkkaa.10

PrismaFlex-järjestelmä - jatkuvaa munuaiskorvaushoitoa kriittisesti sairaille potilaille, joilla on akuutti munuaisvaurio (AKI)

PRISMAFLEX-järjestelmä tehohoitoon

Joustavan järjestelmän ansioista voidaan tehdä useita erityyppisiä hoitoja ja sen alusta voidaan mukauttaa kunkin potilaan tarpeisiin sopivaksi.

Koska potilaat ovat erilaisia, myös hoitoa voidaan räätälöidä potilaskohtaisesti. Erotuksena intermittoivaan hemodialyysiin (IHD) tai pidennettyyn matala-annoksiseen dialyysiin (SLED) PRISMAFLEX-ohjausyksikkö on suunniteltu jatkuvaan munuaisten vajaatoiminnan korvaushoitoon (CRRT).

  • metabolian hallinta
  • nesteenpoisto
  • happo-emästasapainon hallinta
  • elektrolyyttitasapaino.

Kun jokainen hetki on tärkeä, PRISMAFLEX voi auttaa tekemällä automaattisia säätöjä ja antamalla hoidosta välitöntä visuaalista palautetta. Järjestelmä antaa aikaa optimoida hoitoa ja keskittyä potilaaseen laitteiden sijaan.

Vain lääkärin määräyksestä. Katso käyttöohjeista tai käyttöoppaasta tiedot PRISMAX-järjestelmän turvallisesta ja oikeasta käytöstä.

Tuotteemme tehohoitoon

TherMax-verenlämmitin

oXiris

Prismaflex HF20-set

Prismaflex M60-, M100- ja M150-set

Prismaflex ST60-, ST100- ja ST150-set

Prismaflex TPE 1000- ja TPE 2000-set

PRISMAX

Automaattinen tyhjennysjärjestelmä