Infuusiohoito ja lääkkeiden valmistaminen

Infuusiohoito ja lääkkeiden valmistaminen

Tiedämme, kuinka tärkeää sinulle ja läheisillesi on, että lääkkeet valmistetaan ja annetaan oikein sairaalahoidon kaikissa vaiheissa aina apteekista hoitopaikalle asti.

Kun tila on vakava, sairaalassa ajatukset pitää keskittää ennen kaikkea toipumiseen. Tuemme hoitohenkilöstöä parenteraalisten lääkkeiden ja infuusioteknologioiden annossa kehittämällä niitä jatkuvasti.

Olemme johtava toimija lääkkeiden valmistelun ja annon alalla. Parenteraalisia liuoksiamme, käyttövalmiita lääkkeitämme ja hoito- ja infuusioteknologioitamme käytetään sairaaloissa yli 100 maassa ympäri maailmaa. Haluamme kehittää lääkkeitä ja teknologioita, jotka helpottavat lääkkeenantoa ja pienentävät lääkitysvirheiden riskiä.

Saatavuus

Teemme yhteistyötä erilaisten sairaaloiden, klinikoiden ja katastrofiapujärjestöjen kanssa, jotta voisimme taata elintärkeiden infuusioliuosten ja lääkkeiden saatavuuden silloin, kun niitä eniten tarvitaan.

Laatu

Käyttövalmiit antibiootti-infuusioliuokset valmistetaan aseptisella tekniikalla, joka takaa pitkän säilyvyyden. Elastomeeriset infuusiopumppumme puolestaan mahdollistavat kotihoidon suljetun järjestelmän avulla1.

Turvallisuus

Elastomeeriset infuusiopumput ja käyttövalmiit lääkkeet ovat yksinkertaisia ja turvallisia käyttää. Lisäksi ne pienentävät lääkitysvirheiden riskiä2.