Potilaat

Potilaat

Mielestämme kaikki ihmiset ansaitsevat mahdollisuuden täysipainoiseen ja terveeseen elämään ilman sairauksia ja täynnä mahdollisuuksia.

Pyrimme toiminnallamme myötävaikuttamaan hoitotuloksiin ja auttamaan kumppaneitamme vastaamaan terveydenhuollon haasteisiin ja mahdollisuuksiin kaikkialla maailmassa.

Erikoisalamme

Tehohoito

Kun jokainen sekunti on tärkeä, erikoislääkärit voivat ratkaisujemme avulla tarjota sinulle tai läheisellesi elämää ylläpitävää hoitoa.

Infuusiohoito ja lääkkeiden valmistaminen

IV-lääkkeemme ja infuusiotekniikkamme on kehitetty maailmanlaajuisten laatustandardien mukaisesti tukemaan sinua ja terveydenhuollon ammattilaisia hoidon kaikissa vaiheissa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Parenteraalinen ravitsemushoito

Baxterin parenteraalisista ravintoliuoksista voi olla apua, jos potilaalla on sairaus jonka vuoksi normaali ravinnonsaanti on estynyt.

Dialyysihoito

Krooninen munuaissairaus (CKD) – elämänmittainen matka. Sairaus kehittyy jokaisella potilaalla eri tavoin ja Baxter tukee hoidon kaikkia vaiheita tarjoamalla arkielämään sopivia tuotteita ja laitteita.

Kirurgia

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä leikkaustiimien kanssa kaikkialla maailmassa, jotta ne voivat toimia turvallisesti, tarkasti ja nopeasti ja saavuttaa onnistuneita tuloksia.