Baxter sai kiitosta moninaisuus- ja osallistamistyöstään

Diversity Best Practices LogoBaxter on ylpeä siitä, että se sai tunnustusta amerikkalaisten yritysten vuoden 2018 Diversity Best Practices (DBP) Inclusion Index -indeksissä, jossa arvioidaan moninaisuuden ja osallisuuden parhaita käytäntöjä. Indeksi mittaa sitä, kuinka hyvin yritykset onnistuvat edistämään moninaisuutta ja osallisuutta rekrytoinnissaan sekä kykyä vaalia ja tukea aliedustettuja ryhmiä – naisia, etnisiä vähemmistöjä, vammaisia ja LGBTQ-ihmisiä. Indeksissä tarkastellaan myös sitä, miten yrityksessä edistetään moninaisuutta ja osallisuutta arvostavaa kulttuuria. Baxter sai hyvän arvosanan ponnisteluistaan ja on indeksin mukaan yksi johtavista organisaatioista.

Baxterilla moninaisuuden ja osallisuuden edistäminen kuuluu tärkeään tavoitteeseemme olla paras työpaikka. Tehtävämme on pelastaa ihmishenkiä ja ylläpitää elämää joka päivä. Haluamme rakentaa suorituskykyisen, moninaisen organisaation, joka tarjoaa työntekijöille mielekkäitä uramahdollisuuksia sitoutuneessa, osallistavassa ja luotettavassa ilmapiirissä.

”Baxterille on tärkeää pystyä houkuttelemaan, motivoimaan ja säilyttämään osallistavaa ja moninaista työvoimaa uusien, innovatiivisten ja potilaiden elämänlaatua parantavien ratkaisujen luomiseksi”, Baxterin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja José (Joe) E. Almeida toteaa. ”On tärkeää, että organisaation kaikissa osissa on ihmisiä, joilla on erilaisia taustoja ja näkökulmia. Sen auttaa meitä toteuttamaan tehtäväämme pelastaa ihmishenkiä ja ylläpitää elämää.”

Baxter haluaa luoda kulttuurin, jossa työntekijät voivat tehdä yhteistyötä tehokkaasti. Yhtiö tarjoaa koulutus- ja harjoitteluohjelmia, jotka edistävät osallisuutta ja moninaisuutta. Niihin kuuluu esimerkiksi ohjelma, joka auttaa työntekijöitä havaitsemaan tiedostamattomia ennakkoluuloja, huomaamaan niiden vaikutukset ja pääsemään niistä eroon.  Työntekijät voivat myös osallistua Business Resource Group (BRG) -ryhmään, joissa he voivat kehittää taitojaan, luoda arvokkaita kulttuurillisia kontakteja ja tukea tärkeitä liiketoiminta-aloitteita. Baxterilla on kahdeksan BRG-ryhmää: African American Leadership Council, Asian Leadership Network, Latinos@Baxter, Baxter Equality Network, Baxter Women Leaders, Baxter EnAbles, Early Career Professionals ja BaxVets. Yhtiö on myös perustanut Global Inclusion Council -neuvoston, joka koostuu eri liiketoiminta-alueiden, maantieteellisten alueiden ja toimintojen johtajista. Yhdessä he auttavat yritystä ratkaisemaan tärkeitä osallisuutta ja moninaisuutta koskevia kysymyksiä.