Baxter Oy:n toimenpiteet koronavirukseen liittyen

Lehdistötiedote

Helsinki -

Baxter seuraa tarkasti terveydenhuoltoviranomaisten antamia ohjeita, suosituksia ja määräyksiä koronaviruksen aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Omalta osaltamme teemme kaikkemme, jotta voimme auttaa riskiryhmissä olevia potilaita sekä vaikeasti covid-19-tautiin sairastuneita koronavirustartunnan saaneita potilaita , jotka tarvitsevat tehohoitoa.

Miten Baxter auttaa sairaaloita, hoitohenkilökuntaa ja potilaita koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa:

  • Baxterilla ei ole ollut tuotantokatkoksia huolimatta siitä, että tilanne on ollut vakava monissa maissa missä tuotantolaitokset sijaitsevat. Koko henkilökuntamme työskentelee täydellä teholla. Toimituksemme tapahtuvat normaalisti huolimatta suuresta kysynnästä ja seuraamme aktiivisesti asiakkailla olevia varastomääriä yhdessä asiakkaiden kanssa.
  • Erityisesti tehohoidossa käytettävien laitteiden, letkustojen, filtterien ja liuoksien suuri kysyntä tulee jatkumaan. Sen vuoksi seuraamme asiakkaiden tilaustapahtumia, jotta voimme taata riittävät määrät tuotteita kaikille asiakkaillemme. Tuotteita toimitetaan riskiarvioinnin mukaan ja miten kriittinen tilanne on.
  • Baxterin kotitoimitukset PD- ja KHD-potilaille (niillä alueilla, joissa toimitukset Baxterin kautta toteutetaan) tulevat jatkumaan normaalisti. Kuljettajat tiedostavat kotipotilaiden riskit ja toimivat terveysviranomaisten antamien yleisten suositusten mukaisesti. Jos jollakin kotipotilaalla on erityisiä tilauksiin tai toimituksiin liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan yhteyden asiakaspalveluumme, 0800 144 233 tai sähköpostitse [email protected]
  • Potilasturvallisuus ja asiakkaidemme tukeminen hoitoyhteistyössä on tärkein propriteettimme. Sairaaloissa on voimassa vierailukiellot, mutta olemme käytettävissä puhelin- tai videokokousten välityksellä. Autamme mielellämme kaikissa hoitoihin ja tuotteisiimme liittyvissä asioissa.
  • Mediakontakti: Camilla Sjöström, +46703798300.